All aktivitet teller i kampen om flotte premier

Til tross for navnet er Sykle til jobben mye mer enn bare å sykle til og fra jobb. All aktivitet i løpet av døgnet kan registreres i jakten på poeng og gjeve premier, enten det er reisen til og fra jobb eller fysisk arbeid, geocaching, gåturer, elsykkeltur eller annen aktivitet. Premiene er blant annet lagtur til Gudbrandsdalen, sykler, joggesko, pulsklokker og hodelykt. Her kan du registrere deg for gratis deltakelse i konkurransen.

Ekstra poeng for turer til og fra jobb

Tas turen til og fra jobb på el-sykkel, sykkel, til fots eller på bussen med et stykke å gå til bussholdeplassen er det kjapt å tjene poeng, da disse turene teller dobbelt. Det samme er det dersom du velger aktiv reisevei til eller fra handlingen, fritidsaktiviteten eller annet du skal på ettermiddagene.

Gevinst for både personer og bedrifter

Ved å øke hverdagsaktivitet og redusere stillesitting får man blant annet bedre helse og mer overskudd i tillegg til at det virker forebyggende mot sykdom og helseplager. Å ha en aktiv arbeidsvei er en fantastisk måte å oppnå helsedirektoratets anbefalinger om 150 minutter moderat aktivitet i uken. (https://helsedirektoratet.no/folkehelse/fysisk-aktivitet/anbefalinger-fysisk-aktivitet ).

Kick off i Skien og Porsgrunn

Torsdag 19. om morgenen blir det kick off av konkurransen i Porsgrunn og Skien. Bedriftsidretten sammen med Bypakke Grenland vil være ute og heie på folk som velger aktiv reisevei til jobb denne dagen.