Er du en av de som opplever å få videokameralys i stedet for det grønne krysset selv om du har bombrikke og gyldig avtale? Da er du ikke den eneste.

I forbindelse med oppstarten av bominnkrevingen vil det kunne forekomme at det blir gitt gult kamerasignal til kunder som har brikke og avtale i orden. Dette vil reduseres i løpet av den nærmeste tiden samtidig som leverandøren gjør de siste justeringene av leseutstyret. Kunder som har avtalen i orden men allikevel opplever å få gult kamerasymbol behøver ikke å foreta seg noe. Passeringene vil knyttes opp mot avtalen og det blir gitt rabatt på samme måte som om brikken ble lest.

Hva betyr statuslysene?

Signallys

Videokamera  lyser dersom du ikke har brikke eller om du befinner deg utenfor kjørefeltet. Bilen din er registrert og regning sendes.
Hvitt signal  på din etterskuddsavtale betyr at forfallsdato er passert. For kunder med avtalegiro gis hvitt signal når trekket er sendt.
Grønt signal  betyr gyldig passering med AutoPASS-avtale.

 

Har du bestilt brikke, men ikke mottatt den?

For at avtalen skal være registrert må du ha klikket på linken i tilsendt e-post fra Vegfinans og lagt inn registreringsnummeret. For å være sikker på at avtalen er aktiv kan du logge deg inn på dine sider hos Vegfinans E18 Vestfold (https://e18larvik.csautopass.no/csn/gnt.html ). Er avtalen aktiv gjelder alle fordelene selv om du ikke har mottatt brikken.