Også i år det er gratis å melde seg på kampanjen Sykle til jobben hvis du bor eller jobber i Skien, Porsgrunn eller Siljan. Du trenger verken å være i jobb eller å sykle til jobben for å delta.

Bypakke Grenland har i flere år samarbeidet med Bedriftsidretten og tilbudt gratis deltakelse.

All aktivitet teller

Sykle til jobben er en årlig kampanje med mål om å få flest mulig i aktivitet. Her gjelder det ikke bare å sykle til jobben, men gåturer, skateboard, svømming og annen aktivitet kan også registreres. Så her er det ikke bare turer til og fra jobb som teller.

Kampanjeperioden er fra 19. april til 17. juni 2022. Dette er en lavterskel, sosial, miljøvennlig, unik og morsom konkurranse.

Meld deg på alene, eller finn noen og være på lag med, og konkurrer mot andre i egen kommune, fylke og på landsbasis. Gjør det til en sosial greie enten på arbeidsplassen eller i vennegjengen. En gåtur inn til en deilig restaurant for å være sosial. Sykle sammen, eller møt hverandre med sykkel, på et nytt sted dere ikke har vært før og ha en piknik. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Om du er pensjonist eller av andre grunner ikke er i jobb, kan du fortsatt delta. Alle som melder seg på og registrer aktivitet er med i trekningen av premier som blant annet sykler, turer og treningsutstyr!

I 2021 hadde Sykle til jobben mer enn 40.000 deltakere. Våren 2022 gjennomføres kampanjen for 49. gang.