Alt du må gjøre for å delta er å legge ut bilde eller video på Facebook eller Instagram av sykkelturen din på fredag på merke bildet med #bilfrigrenland. Du kan også legge inn bildet under posten som ligger på Facebooksiden vår, og bli med i trekningen slik.

Sykling gir betydelige helsegevinster

Forskning fra Storbritannia viser at aktiv reisevei på sykkel halverer risikoen for kreft og hjertesykdom  https://www.dagbladet.no/nyheter/sykling-til-jobb-halverer-risikoen-for-kreft-og-hjertesykdom/67500876 . I følge en tidligere rapport fra  Transportøkonomisk institutt  vil en økning på landsbasis på 100 000 syklister føre til en besparelse for samfunnet på hele tre milliarder i året. Det gir også fordeler for bedrifter i form av mindre sykefravær og mer opplagte ansatte (https://syklistforeningen.no/lenger-og-bedre-liv-av-a-sykle-til-jobben/ ).

Vær forberedt

Syns du det høres skummelt ut med sykling på snø og is? Da kan du finne gode tips til vintersykling i denne artikkelen fra DinSide. Og dersom du trenger litt mer inspirasjon kan du godt ta en titt på denne artikkelen hos Bergen kommune der sykkelsjefen gir sine beste råd for  vintersykling  .