Nå kan du være med i trekningen av premier hver eneste uke!

Alt du trenger å gjøre er å velge buss, sykkel eller å gå til jobb – når du kan. Vi gir deg poeng for innsatsen – og du kan være den som stikker av med blant annet gavekort, kinobilletter og andre spennende premier

 

gående til jobb i grenland med Farte buss i bakgrunnen

Enklere enn du kan forestille deg!

I Grenland koster et månedskort på bussen bare 500 kroner. Jobber du i en Fus bedrift kan du lease en el-sykkel, og kanskje det ikke er så langt å gå til jobb som du tror?

Hvordan delta?

Last ned kobla appen og reisene dine registreres automatisk – enkelt og greit, og hver reise gir poeng.  Du får flest poeng for å velge grønne reisemåter. Bonuspoengene inngår i konkurransen og regnes ut basert på distanse, hvorvidt turene foregår i rushtid og om det er dårlig vær eller til og med motvind. 

Koden du skal logge deg på med er: Fus_bedriftensnavn_2024. Navnet skriver du i ett ord eks: Fus_AsplanViak_2024

 

Ingen personopplysninger eller reisevaner på avveie

Kobla appen sender aldri detaljert stedsinformasjon, personopplysninger eller kartlegger reisevanen din ut fra telefonen, bare bonusverdien av reisen.

Siden vi gjerne vil vise deg hvor mye du sparer på å la bilen stå, ber vi deg om å legge inn registreringsnummeret. Vi bruker ikke informasjonen om bilen din eller dine reisevaner.

Konkurranseregler

Premier hver uke! Konkurransen varer i 5 uker og hver uke kan du bli Fus🏆og vinne gavekort og andre overraskelser.

FusLigaen! Konkurranseperioden lanseres av kontaktpersonen i din bedrift, og gjennom året konkurrerer alle Fus bedrifter med hverandre i Fus ligaen.

Fotokonkurranse! Vi kårer beste bilde i kategorien #ReiseUtsikt og #VærForhold. Del bilde under emneknappen og vi kårer et vinnerbilde hvert halvår i FusLigaen.

 

Lurer du på noe? Sjekk ofte stilte spørsmål 

Dersom du har problemer med å komme i gang, kontakt support@kobla.no (09-16) 

Sammen med Kobla forbeholder Fus seg retten til å sjekke vinnere og slette reiser som er juks/feilregistrert.