hvorfor
MIN BILFRIE DAG

Min bilfrie dag er en kampanje i regi av Bystrategi Grenland. Målet er at flere skal gå/sykle, ta bussen eller kjøre sammen til jobb minst én gang i uka.

FINN UT MER OM MIN BILFRIE DAG

slitsomt
VISSTE DU AT...

I dag foretas bare hver fjerde personreise i Grenland med andre transportmidler enn bil. Målet er at dette skal økes til 35 prosent innen 2025. Vi håper blant annet å doble antallet sykkel- og bussreiser. Det er én av grunnene til at vi nå kjører kampanjen Min bilfrie dag. Hvis alle velger et alternativ til bil minst én gang i uka, så kommer vi veldig langt på veg!

SE HVA SOM SKJEDDE DA KENNETH LOT BILEN STÅ

Kenneth bor på Rising i Skien, og jobben er bare en halv kilometer unna bostedsadressen. Likevel kjører Kenneth vanligvis bil til jobben. Helt til denne dagen....

Flerstemt samkjøring

Latterlig samkjøring

Aktuelt

Responsive image

Busser mer enn før

Flere avganger, godt holdningsskapende arbeid og Norges billigste periodekort fungerer. Folk i Grenland bruker bussen stadig mer. Ferske tall viser at så langt i år har vel 6 % flere tatt bussen første halvår sammenlignet med i fjor.

Responsive image

Nytt busstilbud til Rødmyr

Fra 15. august får industriområdet Rødmyr og Kjørbekk  i Skien bussforbindelse. Tilbudet ble svært godt mottatt næringslivet.

Responsive image

Gå ikke glipp av sykkelgleden!

Å sykle er ikke bare godt for kroppen, kondisen og hjertet, du blir faktisk glad når du sykler.