hvorfor
MIN BILFRIE DAG

Min bilfrie dag er en kampanje og et bedriftsnettverk i regi av Bypakke Grenland. Målet er at flere skal gå/sykle, ta bussen eller kjøre sammen til jobb minst én gang i uka. Dere får spreke og blide medarbeidere, bidrar til bedre luftkvalitet og å øke fremkommelighet for næringstransporten, i tillegg til mulighet til å søke om midler til tilretteleggingstiltak. Vi tilbyr vinter- og vårklargjøring av sykler, konkurranser med fine premier, gratis profileringsmateriell, positivt omdømme i annonser med bedriftens logo. For mer info kontakt rikke @bypakka.no.

slitsomt
VISSTE DU AT...

I dag foretas bare hver fjerde personreise i Grenland med andre transportmidler enn bil. Målet er at dette skal økes til 35 prosent innen 2025. Vi håper blant annet å doble antallet sykkel- og bussreiser. Det er én av grunnene til at vi nå kjører kampanjen Min bilfrie dag. Hvis alle velger et alternativ til bil minst én gang i uka, så kommer vi veldig langt på veg!

SE HVA SOM SKJEDDE DA KENNETH LOT BILEN STÅ

Kenneth bor på Rising i Skien, og jobben er bare en halv kilometer unna bostedsadressen. Likevel kjører Kenneth vanligvis bil til jobben. Helt til denne dagen....

Flerstemt samkjøring

Latterlig samkjøring

Aktuelt

Responsive image

Registrer aktiviteten din og bli med i kampen om fine premier

Om du går turer i skogen, sykler, holder på i hagen eller kanskje danser pole dance. Torsdag 19. april er det kick off for Norges største aktvitetskampanje og deltakelsen gratis for alle i Telemark.

Responsive image

Tok et krafttak for miljøregistrering – og ble premiert

På Mæla ungdomsskole i Skien var det dårlig oppslutning om å kartlegge hvordan elever og lærere kommer seg til skolen. Hensikten er å inspirere til en miljøvennlig skolevei.

Responsive image

Vintersyklist og småbarnsmor

I løpet av de siste årene er antall vintersyklister doblet. Solfrid Holand som jobber ved Ungdomspsykiatrisk senter ved Sykehuset Telemark er en av dem som sykler hele året.