Vi vet at hvis sykkelen din fungerer som den skal, blir også sykkelgleden så mye større og turen blir tryggere.  Jobber du i en Fus bedrift får jobben din besøk av mobilt sykkelverksted.

Sykkelreperatører fra Fus mobilt sykkelverksted

Sesongklar sykkel med mobilt sykkelverksted – gratis!

Mobilt sykkelverksted tilbyr enkel service med sjekk av bremser, gir, olje og luft samt mulighet for å legge om til vinterdekk. Det er også mulighet å få skiftet bremseklosser og wire. Da må deler må i så fall medbringes eller bekostes av sykkeleier. Dersom det er større reparasjoner som skal til, gir vi deg en anbefaling videre for å rette feilen i form av en tilstandsrapport.

Det mobile sykkelverkstedet driftes av erfarne sykkel mekanikere fra Scushi, som har lang erfaring med både service og reparasjon av både elsykler og vanlige sykler.

Mobilt sykkelverksted annonseres, så meld deg på

Vil du gi sykkelen din en helsesjekk før du tråkker til? Tid og sted på din arbeidsplass annonseres og du melder deg enkelt på fra linken det vises til i din bedrift minst 2 dager før mekanikerne er på plass.

Jobber du ikke i en Fus bedrift? Ta kontakt med vår prosjektleder for en prat her eller del informasjonen her på bypakka.no med din leder.