Tar du utfordringen og gir bilen en fridag i uka? Bli med på høstens store konkurranse 2.9 – 29.9 2019!

Hver uke trekkes det premier både for enkeltpersoner og for bedriftene som deltar i konkurransen.

Alt vi krever for at du er med i trekningen er at du minst en dag i uka velger å parkere bilen og komme deg til jobb på annet vis, enten det er sykle, gå, svømme, sparkesykkel, buss, samkjøring eller til og med hjemmekontor, og registrerer det her på løsningen.

 

Premier

Premier som trekkes blant deltakere hver uke er: 2x 2 stk Flaxlodd, 2 stk gavekort på kinobilletter, sykkelservice a kr 499,-, gavekort på restaurant a kr 500,- og periodebillett på buss verdi kr 400,-.

Premier som trekkes blant bedriftene er 40 stk gavekort på kinobilletter, halvtimes show med Mogeno, en halvtimes show med Norges Lykkeligste. Hovedpremien er en halvtimes konsert med Operagutta. Det konkurreres i to til tre klasser (dersom det blir færre enn 5 bedrifter i hver klasse slås klassene sammen): Bedrifter med flere enn 100 ansatte, bedrifter med 25-100 ansatte og bedrifter med færre enn 25 ansatte.

Hovedpremien for enkeltpersoner er en elsykkel til en verdi av ca kr 20 000,-. For å være med i trekningen av den må man ha registrert minst en bilfri dag i uka i løpet av konkurranseperioden.

Vi forbeholder oss retten til å ta bilder og publisere artikler om vinnerne. 

 

Fortell om det i sosiale medier

I tillegg vil det være mulig å være med i kampen om ekstra premie til den personen og bedriften som er flinkest til å fortelle om kampanjen i sosiale medier. Individuell premie er et aktivt støydempende headset fra Sony. Bedriftspremien blir klar i august.Vi følger med på Instagram og Facebook på innlegg merket med #bilfrigrenland i kampanje-perioden. Husk at innleggene må være offentlige! Bilder publisert på vår Facebookside er også med i konkurransen. Bruk de små grå, la bilen stå!

 

Bli med?

Ønsker din bedrift å bli med i konkurransen? Ta kontakt med kampanjeansvarlig Rikke Philippi på rikke@bypakka.no eller telefon 40 80 43 81.

Om bedriften din ikke er registrert, men du som privatperson likevel ønsker å delta kan du melde deg på i «Bra for meg, godt for Grenland» og være med i trekningen av noen av ukespremiene.