Responsive image

Ekstra lurt å velge bilfritt til jobb

Det kan lønne seg litt ekstra å velge bilfrie alternativer når du skal til jobb de neste ukene.  Nå kan både du og bedriften din vinne fine premier som el-sykkel og minikonsert med Operagutta!

Visjonen til Min bilfrie dag er å få flest mulig til å velge et bilfritt alternativ til jobbreise minst én gang i uka. Nå oppfordrer vi arbeidsplassene i Grenland til å ta utfordringen! I potten ligger det en real lunsjkonsert med Operagutta .

   

Bli med?

Å velge bilfrie alternativer til og fra jobb er lurt av flere årsaker: Det er bra for miljøet, det reduserer køene i Grenland og det gir deg en helsegevinst – i alle fall hvis du velger å gå eller sykle til jobb.

I ukene framover er det imidlertid ekstra lurt å bilen stå. Er du heldig, kan nemlig din arbeidsplass vinne konsert med Operagutta!

En rekke private og offentlige organisasjoner i Grenland er allerede med på moroa: 4. til 29. september skal det konkurreres om å ha flest mulig bilfrie reiser til og fra jobb. Du kan sykle, gå, svømme, bruke sparkesykkel, ta bussen, ha hjemmekontor eller kjøre med en kollega – alt teller, så lenge du parkerer din egen bil til og fra jobb.

Konkurransen starter i uke 36 og pågår til 29. september. I denne perioden planlegger vi flere aktiviteter som bedriftene kan velge å være med på. Dette får du mer informasjon om ved å kontakte Rikke på rikke@bypakka.no .

For de som er ansatt i en bedrift som allerede er registrert, kan de gå inn og melde seg på konkurransen her .

   

Konkurranseregler

Det konkurreres i to klasser: Bedrifter med flere enn 20 ansatte og bedrifter med færre enn 20 ansatte. I begge klasser er premien den samme: En lunsjkonsert med Operagutta.  Vinneren kåres snarlig etter konkurransens slutt. Deltakelse forutsetter at bedriften kontakter rikke@bypakka.no  for å registrere seg som Min bilfrie dag bedrift, og benytter webportalen for å registrere bilfri dag aktivitet.

   
Spar miljøet. Last ned en pdf

Publisert: 11. september 2017 -

Fakta Bypakke Grenland

  • Totalt skal det investeres 2,67 mrd. kroner
  • Prosjektene omfatter veg, buss, gang/sykkel, trafikksikkerhet og bymiljø
  • Målet er å gjøre Grenland til et bedre sted å bo og arbeide
  • Bypakke Grenland skal bl.a. finansieres med bompenger. Les mer om bompenger.

Se flere fakta om Bypakke Grenland