Responsive image

Ekstra lurt å velge bilfritt til jobb

Det kan lønne seg litt ekstra å velge bilfrie alternativer når du skal til jobb de neste ukene.  Er du riktig heldig kan din arbeidsplass vinne konsert med Operagutta.

Visjonen til Min bilfrie dag er å få flest mulig til å velge et bilfritt alternativ til jobbreise minst én gang i uka. Nå oppfordrer vi arbeidsplassene i Grenland til å ta utfordringen! I potten ligger det en real lunsjkonsert med Operagutta .

   

Bli med?

Å velge bilfrie alternativer til og fra jobb er lurt av flere årsaker: Det er bra for miljøet, det reduserer køene i Grenland og det gir deg en helsegevinst – i alle fall hvis du velger å gå eller sykle til jobb.

I ukene framover er det imidlertid ekstra lurt å bilen stå. Er du heldig, kan nemlig din arbeidsplass vinne konsert med Operagutta!

En rekke private og offentlige organisasjoner i Grenland er allerede med på moroa: Fram mot 17. mai skal det konkurreres om å ha flest mulig bilfrie reiser til og fra jobb. Du kan sykle, gå, svømme, bruke sparkesykkel, ta bussen eller kjøre med en kollega – alt teller, så lenge du parkerer din egen bil til og fra jobb.

PS: Fristen for å melde seg på har nå gått ut. Takk til alle sporty arbeidsplasser som har meldt seg på!

Konkurransen starter i uke 16 og pågår til midten av mai. I denne perioden planlegger vi flere aktiviteter som bedriftene kan velge å være med på. Dette får du mer informasjon om ved å kontakte Olav på e-postadressen over.

   

Konkurranseregler

Det konkurreres i to klasser: Bedrifter med flere enn 20 ansatte og bedrifter med færre enn 20 ansatte. I begge klasser er premien den sammen: En lunsjkonsert med Operagutta.  Vinneren kåres tett opp mot 17. mai, basert på en enkel spørreundersøkelse som utføres i bedriftene som er med i konkurransen. Arbeidsplassen med flest bilfrie kilometer vinner.

Offentlige kontorer som jobber direkte med Bypakke Grenland har ikke anledning til å delta i konkurransen.

   
Spar miljøet. Last ned en pdf

Publisert: 27. april 2016 -

Fakta Bypakke Grenland

  • Totalt skal det investeres 2,67 mrd. kroner
  • Prosjektene omfatter veg, buss, gang/sykkel, trafikksikkerhet og bymiljø
  • Målet er å gjøre Grenland til et bedre sted å bo og arbeide
  • Bypakke Grenland skal bl.a. finansieres med bompenger. Les mer om bompenger.

Se flere fakta om Bypakke Grenland