Responsive image

Sykle, gå eller trene. På fritid eller på vei til jobb. All aktivitet kan registreres Sykle til jobben-aksjonen.

Bli med og sykle til jobben!

Sykling gir bedre helse og overskudd. Samtidig sparer du penger og bidrar til renere luft og kortere bilkøer. I år er det gratis å delta i Sykle til jobben-aksjonen for alle som bor eller jobber i Skien, Porsgrunn og Siljan.

Alle som deltar er med i trekningen av flotte premier. Årets hovedpremie er en tur til Madrid for hele laget. Aksjonen starter 21. april og avsluttes 19. juni, og arrangeres i år for 42. gang.

Sykle til jobben-aksjonen er en landsdekkende aktivitetskampanje arrangert av Bedriftsidretten. Aksjonen har som formål å stimulere og legge til rette for at flere velger en aktiv reisevei.

Deltakerne kan registrere all fysisk aktivitet de foretar seg i perioden, og dermed kan alle delta i kampanjen. Du kan enkelt registrere sykkelturer, gåturer, styrketrening, joggetur, spinning, fotball og all annen aktivitet – det trenger ikke nødvendigvis være til og fra jobben.

Gjennom Belønningsordningen har Porsgrunn, Skien, Siljan og Telemark fylkeskommune fått tilskudd fra staten for å øke andelen miljøvennlig transport i Grenland. Det er midler fra denne ordningen som finansierer innbyggernes deltagelse i Sykle til jobben.

www.sykletiljobben.no finner du mer informasjon og kan melde deg på.

Lykke til, og god tur!

Spar miljøet. Last ned en pdf

Publisert: 15. april 2015 -

Fakta Bypakke Grenland

  • Totalt skal det investeres 2,67 mrd. kroner
  • Prosjektene omfatter veg, buss, gang/sykkel, trafikksikkerhet og bymiljø
  • Målet er å gjøre Grenland til et bedre sted å bo og arbeide
  • Bypakke Grenland skal bl.a. finansieres med bompenger. Les mer om bompenger.

Se flere fakta om Bypakke Grenland